gesprekscoaching  

Verfrissend
Verhelderend & praktisch 

"geen ingewikkelde tools, maar vanuit eigen inzicht, kwaliteit en eigenheid makkelijker een lastig gesprek voeren "
  
Soms zit je in een gesprek en komt je doel of verwachtingen niet uit. Je voelt je onzeker en gespannen. Waar ging het mis? en wat zou je de volgende keer anders kunnen doen. Je hebt geen idee, want zo doe je het namelijk altijd. 


Effectief communiceren  zowel privĂ© als op je werk, helpt om elkaar beter te begrijpen.

In gespreks coaching  werken we aan voor jou lastige gesprekken. De kracht van deze oefengesprekken is dat je direct feedback krijgt. 
Feedback over wat je verbaal en non-verbaal zegt en uitstraalt. Jouw woorden, houding en/of uitstraling kunnen bij je gesprekspartner wel eens heel anders overkomen dan jij had bedoeld. Dat is niet alleen fijn om te weten, maar het kan een gesprek ook veel effectiever maken. 

En gaat het tijdens een oefengesprek even mis? Hoera! want daarvoor ben je er..oefenen, ervaren en doen. De feedback die je krijgt is altijd helpend  om een volgend gesprek prettig en effectief te laten verlopen..

Als je nieuwe vaardigheden wilt leren is het belangrijk dat je er actief mee aan de slag gaat. Als gespreks-coach/acteur gaan we de gesprekken oefenen. Hierdoor herken je gedrag en je overtuigingen.  

 

Met alle handvatten kun je concreet en direct aan de slag. 

In een veilige setting is er alle ruimte om gesprekken te oefenen. Dit doen we naar aanleiding van eigen ingebrachte casussen of oefeningen. In alle gesprekken is er ruimte voor eigen inbreng